ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 12 maj 2018

Länge sen...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen!
Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatterna vaknar till liv :)

Det kunde ju inte vara sämre än att det ju är kristihimmelsfärd och långhelg! Jag har planterat en massa och M håller på att frakta bort jordmassor och förbereda det nya förrådet.

Trix och jag har tävlat nästan varje helg under april/maj. Vissa tävlingar har gått mindre bra och andra helt fantastiskt bra! Vi har lyckats få vår första hundring ihop och vi har också klivit upp på pallplats 1 inte mindre än 3!! gånger.

Jag fortsätter att simma och rehaba ryggen, och jag måste ju ändå jämföra med förra katastrofåret och då ser ju detta betydligt ljusare ut.

Marvel och jag tränar för att kunna starta i avancerad klass ihop, helst redan till sensommaren men vi får väl se.. ;)

Midas har blivit pappa igen och även igen, jag har anmält mig till uppfödareutbildningen som startar i september.
Hösten har också redan lite stora planer såsom Mia Skäringer och Bob Bailey.

En gigantisk grej som hänt är ju att M äntligen tagit det modiga (och lite läskiga) klivet från anställd till egen företagare. Som han drömt om det!
Jag står bakom honom till 110%

Nu hoppas jag att sommaren fortsätter som våren börjat, med värme och sol, man får en helt annan livsglädje av detta väder!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Maj

Av Linda - 25 maj 2017 22:56

Maj- vilken jäkla månad!   Fantastiska framgångar och lite motgångar.. För att sammanfatta det hela: Framgångar: Vi har köpt en ny husvagn, carporten börjar verkligen ordna upp sig, och vi har många spännande planer på gården.   Marvel ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se