ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 21 juli 2017

Hej hej hallååååå

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter!

För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det operation.. borde känna mig nervös men när man bara vill lägga sig ner å dö pga smärta så är alternativen små..
Smärtis då? Jo men se det är fan inte lätt att hitta ngt som tar nervsmärta.. På alvedon 655mg och diklofenak håller jag mig på fötterna från morgon till tidig em, sen är det ryggläge som gäller, fick tramadol, då svullnade tungan upp och så fick jag blåsor i hela munnen. Fick även Lyrica, det ska man inte googla.. blev typ livrädd men tillslut hade jag så ont så det var bara att testa-njurarna krampade, jag blev hög som ett höghus och smärtan i benet blev bara värre! Va fan liksom! Tillbaka på alvedon å diklo, ja också esomeprazol för magsåret som diklon skapat.. hej å hå ljungman jansson.

Roligare "semester" har man ju haft ;)

Det var den dagboken, allt annat då?

Jo Trix å jag har debuterat i mästerklass, 81 resp 88p inte kvalificerande men helt ok ändå med tanke på min vinglighet.

Marvel och jag har debuterat i fortsättningsklass med 94p och en 3:e plats!! :)

Hemma har vi återigen skaffat oss vaktlar, hönsen har kycklingar och älskade M har snickrat och byggt och det blir så fint! Carporten, nya altanen, förrådet.

Nu har även M jobbat klart och på måndag har han sin första semesterdag! Yay!

Förra veckan fick vi underbart spontanbesök från våra vänner i Umeå och vi hade några riktigt härliga dagar!!

Denna helg spenderar vi på Rasspecialen för gårdisar och sedan åker vi vidare med husvagnen. Sjukt jobbigt att sitta i bilen med vad som känns som en kniv i benet men jag överlevde..

Sen får vi se vad resten av semestern bjussar på! Värme och sol står högt upp på önskelistan!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Maj

Av Linda - 25 maj 2017 22:56

Maj- vilken jäkla månad!   Fantastiska framgångar och lite motgångar.. För att sammanfatta det hela: Framgångar: Vi har köpt en ny husvagn, carporten börjar verkligen ordna upp sig, och vi har många spännande planer på gården.   Marvel ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se