ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 25 maj 2017

Maj

Av Linda - 25 maj 2017 22:56

Maj- vilken jäkla månad!


Fantastiska framgångar och lite motgångar..

För att sammanfatta det hela:

Framgångar:

Vi har köpt en ny husvagn, carporten börjar verkligen ordna upp sig, och vi har många spännande planer på gården.


Marvel klarade sitt andra kvalificerande resultat i Rally N i början av maj, vi skrapade ihop 80p och hamnade på en 10:e plats.

Kort därefter gör vi ett officiellt doftprov i Nosemork och får Godkänt!!

I söndags var det Rallydags igen, dubbla tävlingar men jag måste stryka mig från bana 2 då jag inte kan springa och mer än halva banan va spring. Bana 1 är super svår :-/ alla våra tuffaste moment såsom läggande (blött gräs) fronter och långsamt tempo. Men jag försöker skaka av mig och peppa upp och ibland sker mirakel. När vi kliver av banan är känslan helt magisk och jag skiter fullständigt i poängen, om vi så fått ett ynka poäng hade vi en fantastisk kontakt och samhörighet.

När resultatet kommer och det visar sig vara 99p och en första plats vet jag inte vad jag ska ta mig till av lycka!!

Med det tog han också sin första titel RLD NIdag var vi på utställning i kolbäck och han blev 2:a bästa junior hane av 6 st. Får vi vara nöjda med tycker jag.Till det mindre roliga har jag varit på MR och konstaterat att ryggen e skrot :-( Ett diskbråck, en modic typ 2 och en buktning...Visserligen har amputation av benet kännts som ett alternativ emellanåt men när man får diagnosen diskbråck blir man lite deppig ändå. Nu är jag sjukskriven på deltid, har lyftförbud och väntar på att ortopeden ska kontakta mig för att diskutera framtiden.


Vi har också hunnit med att träna för Linda P och det är så asroligt varje gång. Hårt men rättvist ;-)


Vår lilla skrot slutar snart första klass, helt ofattbart!! Hon har utvecklats så fint och både läser och skriver bättre och bättre.  Hon har också gått en egen noseworkkurs med Trix och så har hon tagit några agilitylektioner för Sussi. Min blivande hundtränartjej :-)


Dags å sova, orkar inte ens hälften av allt jag brukar orka med pga av all ständig värk..slänger in bilder lite senare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 12 maj 2018 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - 12 maj 2018 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se