ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 15 april 2017

Påsk

Av Linda - 15 april 2017 22:31

Så kom påsken! Ledigt!! Yaay!
I torsdags hade vi middag med grannarna och sedan tog jag och Jenny tjejerna med oss och sjussade runt dem så de fick påska, lyckliga kan man minst beskriva dem ;) Igår påskmiddag med familjen, imorse fick minna gå en klurig skattjakt som inte bara ledde till ett jättepåskägg utan även till ett litet husdjur. Jäklar så lycklig hon blev!!!

I torsdags fm hade jag pt för fantastiska stenhårda Linda P. Hon hotade med att sälja mig på blocket.... hahahaha.... stackars mina hundar vad de får utstå! Hade några riktiga halleluja-moment dock och åkte hem med ett fett leende!

Idag var Sussi över med sina vovvar och vi tränade, fikade och snackade.

Imorgon ska vi ut på tur och sen var det påsklovet över.

Midas har haft besök av tre tikar så nu hoppas vi på många friska fina valpisar!

Jag lyckades så fint åka på ytterligare en släng magsjuka och denna gång klarade sig inte minna, stackars :(

Jag har även varit iväg på två läkarbesök det ena för att det var 5-år sedan sist och det andra för min rygg/mitt ben.

Nu snöar det ute, som sig bör i april men det är lika trist ändå![Bild]

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se