ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 11 februari 2017

Februari

Av Linda - 11 februari 2017 12:18

Nu jäklar går vi mot ljusare tider!!
Längtar ihjäl mig efter varma dagar och isfria gräsmattor!!

I helgen som va tog jag mig iväg (trots att jag inte va kry) på helgkurs med Linda P...OMG! Vilken jäkla ögonöppnare.
Den hårdaste kurs jag varit på (hon lät piskan vina!) men oj så bra!!
Nu har mina drömmar tom blivit till en framtidsplan!

Fö lyckades jag halka omkull nåt så hemskt.. hade min nya svindyra kamera om halsen så den var jag ju tvungen att rädda såklart, så ryggen fick ta smällen... aj som fn!
Va till kiro igår som beklagade och gjorde sitt bästa men jag måste tillbaka ett par ggr för att ha en chans att bli bra.

Marvel kom in för ca två veckor sedan efter ett kvällsrace i trädgården men blödande tass och en klo som stod rakt upp...skit... den första av mina hundar som åkt på klokapselruptur :/ och han har ju kortast klor av alla tre.
Stackarn! Nu är vi inne på vecka 2 med krage. Drygt! Två kurser fick avbokas också.

Missebebisarna växer! Strax kommer en familj som ska kika på två av dem, de andra två är redan tingade.

Snart är det sportlov, ser fram emot lite ledigt :)

Och just ja!!!! Jag klarade examen!!!! Tjohooo!! Tenta fredag eftermiddag, praktiskt hela lördag och sedan genomgång söndag, och jag blev godkänd och diplomerad!! Så nu är jag hundinstruktör :)

Marvel är röntgad med A höfter!!!Yaay!! Och han har fyllt 1år.

I em kommer Ms storebror med fru på middag, så fantastiskt att lära känna dem! Och så mellomys såklart, Minna låter oss inte missa det!! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 12 maj 2018 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - 12 maj 2018 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se