ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 18 december 2016

4:e advent!

Av Linda - 18 december 2016 23:05

Rita kors i taket, här är jag igen!!

4:e advent och mindre än en vecka kvar till jul, går ju så fort!!

Igår firade vi M, han i skogen och jag på utbildning, (tanken är att bli rallyskrivare)
På kvällen blev det finmat och tårta och några presenter, de största har han redan fått :)

Tomtetovningen var precis så trevlig som den brukar vara!

Stora och lilla Stockholm passerade med bra resultat och otroligt trevligt folk!!

Förra helgen åkte jag ned till Kungsör och tävlade min och trix tredje rally A tävling, känslan var bra men Trix var ovanligt sprallig och gjorde många missar, trots det skramlade vi ihop nog med poäng så det räckte till en 5:e plats och A-titel!!!
Så nu jäklar ska mästerskyltarna tränas! Där har vi MKT att träna på!!

Jag ser fram emot jullovet, bara tre dagar kvar nu!

Tomten var snäll i förtid och jag har numera en ny kamera! Nu ska jag bara lära mig hur den funkar också ;)

Just ja 4st bebisar bestämde sog för att titta ut natten mot Stora Stockholm, så jag ställde hund med bara 2timmars sömn bakom mig, var rätt slut kan jag lova!
F.ö så sjukt fina!!

Just ja, för en vecka sedan var jag och hälsade på Midas 9 valpar, påväg dit såg jag för första gången en havsörna!!! AS coolt!!!

Kör lite bilder som vanligt! Alltid roligt att gå tillbaka om några år och minnas!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Maj

Av Linda - 25 maj 2017 22:56

Maj- vilken jäkla månad!   Fantastiska framgångar och lite motgångar.. För att sammanfatta det hela: Framgångar: Vi har köpt en ny husvagn, carporten börjar verkligen ordna upp sig, och vi har många spännande planer på gården.   Marvel ...

Av Linda - 15 april 2017 22:38

Finaste älskade Kompis finns inte med oss längre :'(

Presentation

Livet som matte och mamma

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se