ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 30 november 2016

Sommar/vinter

Av Linda - 30 november 2016 10:59

Snart är det jul... mys!!! Love it!!
Mkt har såklart hänt igen, jag har gått mitt sista block i skolan...ett helt år har gått, sjukt snabbt!
Jag har också gått och blivit diplomerad klickerinstruktör.

Så vad har mer hänt sen sist?
Jag har blivit ägare till ytterligare ett litet framtidshopp, vi har anställt ytterligare en toppen veterinär till vårt dreamteam, jag har haft mina första kurser, familjen väntar tillökning, vi har bokat en resa väldigt spontant, och en massa annat.

Helgen som varit kan man sammanfatta med sömnbrist... jag fick för första gången med mig Mika på en tävling och tur va väl det, här kommer den historien:

Upp kl 03.15 söndagmorgon för att packa bil och iväg till Mora. Där väntade 4st rallylydnadstävlingar. Först ut var Marvel, en mkt svår bana med massa läggande och för en naken gårdis i ett kallt ridhus blev det utmanande, men tro det eller ej, vi går i mål med 73p vilket betyder kvalificerande resultat, glädjetårar var bara förnamnet! På bana två var det väldigt mkt fot och jag tänkte att det här var en mkt lättare bana, det här tar vi lätt...mmm det tyckte inte Marvel som glömde bort att han hade en matte i ett snöre bakom sig någonstans ?? nosen i backen konstant och vi lyckas "bara" skrapa ihop 59p men oj vad roligt vi hade!

Så var det paus, den skulle vara i 30min, jag tar ut Trix för rastning och 10 min efter jag gått ringer Mika i panik och skriker att banvandringen börjat!! Jag kutar tillbaka precis när Trix ska sätta sig och bajsa... när jag kommer in är det två skyltar kvar på genomgången... känner för att börja gråta, bara att ta några djupa andetag och snabbt rabbla mina frågor till domaren. En svår bana med mkt högerhandling men vi tar oss i mål, dock med känsla av fiasko.. (tar ut den stackars vovven som nu får göra ifrån sig)
Visar sig att vi prickar in kvalificerande resultat (83p) och en 5:e plats (av 26 ekipage)!!! Wow!!
Dags för bana två och jag är ute i god tid, upptäcker en skylt jag totalt missförstått!! Har inte tränat den en enda gång!! Tränar bara den på uppvärmningen men gör iaf ett stegfel när det blir vår tur, vilket ger (mig) 10p avdrag för felö. Grr vad onödigt! Trots detta leverar min pälskling och vi får 86p och hamnar på 3:e plats!!! Svåra och kluriga banor!!

Så tre godkända resultat av fyra tävlingar och det var debutklasser!!! Kan inte vara annat än sjukt nöjd och lycklig!

Det blir ju nya regler nu efter nyår, vi har nosat på skyltarna men tar det lugnt, Marvel behöver tid och mkt mer grundträning och Trix behöver nöta högerhandling lite mer :)

Det positiva är ju de nya lydnadsreglerna, startklassen ser jag fram emot!!

Midas har just nu 9st små mini avkommor och några till påväg i dagarna! :)

På torsdag är det den årliga tomtetovningskvällen med massa brudar (läs tanter ;) ) glögg och prat, och i helgen stundar stora stockholm.

Avslutar med några bilder, så får vi se om jag skärper till mig eller om det är sommar vid nästa inlägg...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se