ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 25 maj 2016

Han gjorde det, jag gjorde det, vi gjorde det!!

Av Linda - 25 maj 2016 13:47

Dubbeltävling i Väsby i helgen och det var perfekt Trix väder, ingen strålande sol!!
Första banan tyckte jag inte gick så bra, han satte sig snett, och jag gjorde stegfel, men han hade trevlig attityd och vi skrattde när vi gock i mål, hade inga stora förhoppningar eftersom jag trodde vi hade minst två felö =20p avdrag... När sen resultatet kom och det visade sig vara 94p och en 8:e plats höll jag på att smälla av!! Höll faktiskt inte med om att vi var värda så höga poäng...men såklart var jag jublande glad och med det tog vi också vår F-titel. Det var kraftigt försenat så jag funderade ett tag på att åka hem och stryka mig från bana B men träffade på en fd kollega som tävlat agility med sin miniaussie och hon tyckte absolut att jag skulke stanna och träningstävla..
Sagt å gjort, vi stannande och vilken bana vi gjorde!!! Det kändes SÅ bra!! Känslan jag hade var rätt och vi fick 99p och delad första plats! Snacka om att jag va glad att jag stannade :)

Tanken var att avvakta vidare tävling men eftersom det blir regeländringar jan 2017 vill jag testa åtminstone en avancerad tävling, tycker att det är så jäkla bra att honnören försvinner!! Det gör att så många fler hundar får chansen att tävla och minskar risken för olyckliga händelser.

Sen har jag utmanat mig själv, iår ska jag starta minst en lk1:a, gaah vad läskigt!! Vi har inga moment förutom tandvisning och linförighet...just nu kämpar vi med ingångar ingångar ingångar och jag sliter mitt hår åt min fyrkantiga hund!!! Även inom lydnaden blir det regeländringar och den största är väl startklassen, så om det går åt skogen detta år siktar vi på startklassen istället :)

I helgen är det skola igen och även nästa helg, tyvärr missar jag min älskade österby utställning :( hoppas att vi lär oss massor så att det är värt det ;)

Vi har även firat finaste J som fyllt 30 och vilken fest! Jäklar vad roligt, alla lekar och trevligt folk!!

Nä dags att runda av och åka mot jobbet!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Livet som matte och mamma

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se