ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2015

Hösttermin!

Av Linda - 20 augusti 2015 08:47

Så har skolorna börjat, jag har semester även nästa vecka för att rutinerna ska hinna infalla ordentligt. Fast semester vette 17.... Upp 06.15 varje morgon :/ har just nu en diskussion på facebook om huruvida det kanske vore bättre för barnen att börja senare i skolan, hur ska dom orka hela dagarna :( stackars barn!

Minna studsar upp även om jag ser atr hon är trött, hon tycker att det är SÅ roligt och spännande! Igår åkte hon bussen hem och idag åkte hon dit, jag har följt efter för att hålla koll men imorrn ska hon få klara sig själv... Jag som aldrig varit blödig blir bara värre å värre med åren, tårarna brände vid ögonlocken när hon gick mot bussen ensam igår med alla "stora" barn runt sig...min stora lilla tjej! Tur att hon har N-L och att hon är så kavat!

Om en stund ska jag ner till ubk ocv möta upp sussi för träning. Har ju börjat en rallykurs nu och på söndag börjar lydnadskursen :)

Åhhh ska jag berätta en hemlis? Vi har skaffat tandröntgen på jobbet!!! Tjohoooo så jävla kul!! Och en helt ny super lyxig unit med tillbehör jag inte ens lärt mig använda än... Roligt!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Livet som matte och mamma

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se