ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 20 april 2015

Hund hund och lite mer hund...

Av Linda - 20 april 2015 22:30

i torsdags var återigen KVL 2 med Midas, roligt men kallt, i fredags var det så dags att åka mot Stockholm och sista "sikta mot stjärnorna"..snyft... Galet bra var det och vi gick igenom bl.a ingångar, starter, fritt följ mm mm de 3 timmarna flög iväg och det var dags att säga hejdå!
I bilen på väg hem plingar det till i mobilen och det är en inbjudan från Eva att få vara med på en krypkurs på lördagen, det kunde jag ju bara inte motstå!!
Så fixa barnvakt och flörta med karln resten av kvällen...

På lördagen sjussade M in mig till Stockholm för han skulle vidare på jaktmässa, själv var jag på underbara djurgården och hade krypkurs.... Kan säga att vi lärde oss betydligt mkt mer än kryp ;)
Och kryp lärde vi oss inte ens hahaha, Trix är lite för gänglig just nu så vi avvaktar några månader till :)

Hem kom vi på kvällen och hämtade hem skrotan. Sen några timmars sömn för att studsa upp och iväg till Sala på utställning.... Midas blev BIR och BIG-2 men domaren gjorde ett storr misstag och glömde bort oss och hade han inte gjort det är jag nog säker på att vi vunnit gruppen..
Camilla och Dolly slog på stort och blev BIS-4!! Grattis!!!
Minna var med i barn med hund för första gången och kom på 7:e plats, duktiga skrot!!

Minna har även avslutat simskolan och klarat märken upp till guldgrodan, det är vad barn i åk2 ska klara kan jag tala om! "Stolt" :)

Vi har även fått lite nya "grannar" i byn, ngn bäver har flyttat in, vi har varit ned till ån och kikat men de håller sig gömda...däremot ser man ju spår efter dom :)

Idag har det varit helt hysteriskt på jobbet och jag kom hem sent! Resten av veckan är fullbokad av göromål både fm och em och även helgen... Puh blir trött bara av att tänka på det ;)

Äntligen har solen hittat hit och igår blev det tom lite värme, idag har jag hört rykten om att det var soligt och fint men det märkte jag aldrig ;) kanske kanske får jag se lite sol imorgon!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 12 maj 2018 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - 12 maj 2018 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards