ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 20 april 2013

Lördag med soligt inslag

Av Linda - 20 april 2013 18:16

Imorse drog jag iväg och lämnade in lite leksaker och barnkläder till Dalby klädbytardag, efter ett tips från min vän Minna. Hade ingen aning om hur det funkade men hon förklarade allt för mig sent igårkväll och sen var det bara att börja märka upp grejjer.
När allt var lämnat åkte jag hem och vi började storstäda. Nu är gästrummet totalsanerat så kissekatterna har fått det större.
Efter städningen åktevi tillbaka till Dalby och började plocka ihop alla grejjer som inte blivit sålt, jag tyckte att det var massa saker....sen gick jag för att inkassera och fick en totalchock...975:- herregud!!! Tyckte inte jag saknade särskilt mkt men uppenbarligen hade jag ju sålt en hel del :))
Det blir undanlagt för vår lilla "utflykt" i kristihimmelsfärd. ;)

Nu sitter vi hos paps mätta och belåtna efter lite födelsedagsfirande.

Imorgon är det hönsbytardag, åker på vinst och förlust, kanske kan man lyckas sälja ngt??
Vill så gärna hämta hem husvagnen, vill börja måla inreda och pyssla. För nu är ju våren här!!! :-D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 12 maj 2018 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - 12 maj 2018 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se