ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 17 april 2013

Jaaaaaaaa

Av Linda - 17 april 2013 08:57

JAG KLARADE TENTAN!!!!
Känns overkligt och jätte jätte bra!!! Sååå glad att kära fd kollegan oxå klarade sig! Nu är det bara några få grejjer kvar så ska alla papper skickas in!!! :-D Fick en underbar grattis bukett av M.

Igår blev jag kattfadder, "råkade" adoptera tre kattungar som skulle avlivas. Så nu bor de och deras mamma här hos oss.
Ska verkligen försöka hitta bra och fina hem åt dem!

Vädret? Aprilväder, mkt snö har äntligen töat bort men lite är kvar, längtar efter solen då det regnat endel de senaste dagarna, vi vill så gärna ta hem husvagnen! Vill hinna pyssla i den innan vi använder den för första gången :))

I söndags var jag och Minna till älvsjö lite spontant, det var sista dagen på trädgårdsmässan och utförsäljning. Jag fick med mig 3 orkideer, några snittrosor och massa sättpotatis :-D Minna var helt fantastiskt duktig, snäll lyhörd och skötsam vilket gjorde utflykten ännu bättre ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 12 maj 2018 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - 12 maj 2018 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se