ridgebacklover

Alla inlägg under juli 2012

Av Linda - 17 juli 2012 09:27

Kastar in ngn bild på test och hoppas på en längre historia ikväll!!

Mina nya fina familjemedlemmar :)

Av Linda - 16 juli 2012 22:11

Ligger i sängen totalt tvärslut efter två dagar och en natt på underbara kolis! Vi startade tidigt och mötte upp familjen S/Ö. Iväg på äventyr bar det!!!! Hoppas jag hinner få till ett bildinlägg imorgon! Vi har upplevt delfiner, sälar, vargar, tigrar mm mm. Ätit super god mat, badat i hotellpoolen med uppvärmt vatten, ätit mängder av glass, Minna har vunnit 4kg choklad, vi alla har haft det fantastiskt roligt både barn och vuxna och snart kommer en längre redogörelse för mina 4 timmars sömn inatt gör att ögonlocken känns som bly! Allt hade gott bra här hemma Moyo blev så glad att han höll på att krypa ur skinnet men istället gick han in och bajsade på köksgolvet...gaah!!! Han kommer aldrig bli rumsren! Nåja god natt på er!!

Av Linda - 14 juli 2012 09:05

Efter tre lååånga arbetsdagar (varav den sista jag verkligen kunde varit utan) inföll årets semester. Tror jag firar Ms semester mer än min eftersom jag aldrig riktigt vet hur det blir med min ;) igår skulle jag passa på att klippa gräsmattan eftersom det regnat konstant, precis när jag böjer mig ner över den sticker det till på halsen och sen gör det ont så ini h-te!! Jag viftar till och srr en geting landa på backen. Blir faktiskt lite hypokondriskt orolig och ringer grannen Eva. Går över till henne och hon tar bort gadden som sitter kvar och tvättar lite. Det blir svårt att svälja men inte andas men E springer över till nästa grannpar som är läkare båda två och de kommer över, undersöker och smörjer på kortisonsalva. Blir till att vila och avvakta lite men inget mer hände och efter en timme kunde jag svälja som vanligt och svullnaden hade gått ner, nu syns det inte ens!! Men SHIT vad ont det gjorde!!!! Kvällen tillbringades i goda vänners lag med grillat och sen jordgubbar. Nu är vi på väg till Hedesunda på hönsbytardag och imorgon bär det av mot norrköping och kolmården!! Längtar!!!

Av Linda - 8 juli 2012 09:11

I fredags åkte vi in till stan och firade M´s jägarexamen. Vi hamnade på Athen och jag käkade grekiskt och M tog pizza. Minna var med och även Moyo som skötte sig super bra. Matte och Bugge var oxå där :-) Maten var superb!! Jag snodde lite av M´s pizza och det var nog den godaste jag ätit!!!


Igår tog jag med mig Minna på loppis (som var tämligen liten och värdelös) och sen åkte vi hem och hon badade i sin lilla pool. Det var ju mulet o trist men ändå 25 grader varmt. (idag regn och 18 :-( Baaah, jävla skit sommar) Framåt tidig eftermiddag bar det av mot familjen Svegårdh och fira  Z som fyllde år, hon berättade att Savoy stängt igår :-( Vart ska man nu hitta stans godaste semlo??? Nåja framemot kvällen blev vi hungriga och gjode en favorit i repris och åkte in till Athen, det blev pizza denna gång och jag e sjuktsåld!! Stans godaste pizza, helt klart! (och dyrste ;-) ) Kändes som en försmak på semestern då kvällen var varm och skön. Mindre kul att vakna upp till en fuktighet av 100%. Min gräsmatta är ca 15cm hög och blir högre för var dag....:-( Får se vad dagen bjuder på.


Moyo sköter sig tycker jag, klickern sitter som gjutet men rumsrenheten är totalt obefintlig, Minna är trotsigare än trotsigast och vi har ett par bråk varje dag, ALLT testats...suck!!

Har en hel del fina bilder att visa, får se om de hamnar i slutet av detta inlägg, tar ju sån tid att ladda upp...


I övrigt är jag så sjukt orolig, och hoppas hoppas hoppas att detta får ett bra slut!


Inga bilder nu...hinner inte måste ut med kissnödig valp ;-)  

Av Linda - 4 juli 2012 21:45

Gah!! Kom nu då jäkla app, e så less på att inte kunna lägga in bilder :(. Idag har jag jobbat mest hela dagen, fullt ös på praktiken och några möten innan öppning. Ser fram emot fortsättningen på mötena vi haft!!! Så underbart att träffa C igen, även om vi inte hann umgås så jätte mkt så blev det lite prat och framför allt en klickerkurs med Moyo. Han verkar väldigt svår att klicka in, har kört lite nu på kvällen oxå men poletten verkar inte trilla ner. Just nu ligger han på min mage och sover och fiser illa som 17. Det går åt mkt godis vid klickerträning ;) tack C! Jag tror nog att lille Moyo letade sig in i C's hjärta, sin ras till trots även jag är totalt såld i den lille terroristen. Framför allt i bilen och på jobbet så imponerar han genom att kunna slappna av bra. Fy 17 vad jag längtar till semestern nu, så sjukt mkt faktiskt! Igår klarade M teorin i jakt på jägarlicensen (i jakt på hahaha vilken humor) och imorgon smäller det, då är det dags för uppskjutning (smäller det, ojoj humorn är på hög nivå ikväll) duktiga honom, är så stolt!! Hoppas han klarar sig, då blir det fira på fredag!! I övrigt fick Silver flytta till Smilla igår och det gick bra,hon satte honom på plats och sen blev det lugnt. Ytterligare en fullspäckade dag väntar imorgon och sen får vi se vad veckoslutet bjuder på!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards