ridgebacklover

Alla inlägg under februari 2012

Av Linda - 5 februari 2012 23:42

Idag har vi varit på knattebio och sett Vem? Vilken höjdare, oh vad Minna tyckte att det var spännande, hon goffade popcorn och hinkade cola och tittade storögt på skärmen. Detta ska vi göra om! Många gånger! :-) Det största skrattet stod Minna för mitt i filmen då Lilla Björn slänger filmjölk på Stora Björn och stora Björn blir JÄTTE arg och vrålar "Dumma Unge" då pekar mitt skrot på skärmen och ropar högt "Pappa!" Hela salongen asgarvade, såklart jag oxå! ;-) Busfrö!


Har fotat endel i helgen men pga kylan har det blivit dåligt med utomhusbilder, läääängtar till sommaren!!!

Här kommer iaf en bildkvalkad på mina favoriter so far... (sista bilden är ett hjärta jag ritat med en ficklampa, M tar bilden..ett litet trix vi fick lära oss på kursen :-) )

               

Av Linda - 4 februari 2012 23:10

BrRrrrRrr vad kallt det är, imorse var det -23 ute och +15 inne :-( inte skoj att krypa upp ur sängen då! Förra året var ju -10 rena sommarvärmen och jag är glad att det är februari iaf för ljuset säger mig att vi är på väg åt rätt håll och då kan ju inte kylan hålla i sig en evighet. MEN lite mildare tack!!! Helt onödigt med denna kyla!!


Jag har åkt på ngn skit förkylning som framförallt sitter i bröstet :-( Inge skoj, har lite ont i halsen och är snuvig men det tryckta i bröstet och den djupa hostan är värst...jaja gnäll gnäll...;-)


Idag var vi varit på middag hos våra fina grannar, trevligt!!!


Såå till det viktiga, i fredags var det kurs dags och jäklar vad bra den verkar! Vi gick igenom lite facktermer och fick såklart en hemläxa, dessutom blev det genomgång av förväntningar och om vi lyckas lära oss det som vi alla förväntar oss...ja då jäklar ;-) Jag har fotat som tusan och endel bilder blir kanon andra sämre, men så dyker det ju upp frågor ang. de dåliga bilderna och de hoppas jag få svar på nästa gång! Snart börjar ju oxå photoshopkursen och jag hoppas att det innebär en ny värld av möjligheter.


Jag FÅR bara inte bli sämre för imorgon har jag lovat Minna att ta med henne på bio, vi ska se filmen VEM?, det är knattebio lagom för de minsta, ca 30minuter lång och hon ser så mkt fram emot det :-)


Lägger väl in lite bilder snart :-) Får väldigt bra när/porträttbilder men vyer och landskap blir inte alls bra, och så gäller det att få motiven "levande" och inte bara platt i mitten på bilden!  Öva öva öva!!!

Av Linda - 2 februari 2012 22:23

Åh imorgon börjar kursen..yay! Ska bli så spännande! Den andra kursen börjar på tisdag, på alla hjärtans dag! Den 18 blir det kurs i huddik oxå! Just nu sker endel förändringar på jobbet ... Det är inte alltid som förändringar är det bästa men för det mesta blir det bra och ett som är säkert är att man alltid lär sig något på vägen!! Jag ser ialla fall fram emot en hoppfull, proppfull och rolig vår! Ja på tal om vår.... Var är den??? Köldknäpp och rysskyla, tycker denna milda vinter varit kanon. Just nu är det -18 pch veckans medeltemp har varit -13 :(( hoppas det inte blir långvarigt!! Tycker så synd om mina höns vars vatten fryser. Fram för mer sommar åt folket! Men nu är vi iaf inne i februari och det går åt rätt håll!!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards