ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 23 februari 2012

Pyssel

Av Linda - 23 februari 2012 20:21

Tjohooo äggkläckaren fylldes med ägg igår, så nu är båda tummarna obrukbara då de hålls hårt ;-)


Jobbat häcken av mig idag Roligt!!!!


Håller på med en ny blogg också, som ska spegla mitt fotointresse samt informera om de djur jag har :-) Den kommer snart ut i det offentliga :-)


Imorgon är det dags för sista kurstillfället och innan det blir det ekonomi, hemsidejobb samt städning, hmm skulle vilja få in en sovmorgon också :-D Kanske blir bara en sovmorgon ;-P


Ja det blev en snabb update, kommer förhoppningsvis en längre vid tillfälle :-D 

Just ja några tillägg, VÅR i luften!!!!! Plusgrader och soooool ett par dgar, ishalka och slaskigt men det hör våren till ;-) Typiskt februari så snart är det väl snöstorm och minus men just nu njuuuter jag!!!

Förkylningen hänger i men är mkt bättre, näsan blöder lite till och från och jag ska boka tid på öron/näsa/hals mottagningen. Idag är dag 2 på min "avvänjning" såååå jäkla skitjobbigt men nu jävlar är jag sporrad och till sommaren ska jag vara helt fri (just nu veknar jag lite varje kväll och för att få sömnen att funka får det vara så). Åver änd aout...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se