ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

förbaskat less

Av Linda - 14 februari 2012 09:03

På att vara sjuk!!

Febern har sjunkit men den är ihärdigt kvar, så ytterligare en dag på sofflocket väntar.

Oh ni skulle se hur det ser ut här hemma :-((( Ellerf nej det skulle ni inte alls det ;-) Underbara kollegorna pysslar för att jag ska få vara hemma resten av veckan och krya på mig, tack för det!! Även Minna är tokförkyld och lite febrig och vi har båda en jäkla hosta :-( M tod sig med möda till jobbet idag, han har ingen feber...än....men ont i halsen och förkyld.


Bella har lagt sig för att ruva!!!, hon ligger på ett av sina ägg och igår la vi dit 3 icaägg bara för att se om hon ligger kvar, och det gör hon :-)) så när vi mår lite bättre ska vi åka till kennet och hämta hem ett gäng blandade ägg och stoppa under henne :-) Jäklar vad spännande!!! Snart borde mina ras ägg komma med posten oxå, M startade upp kläckaren igår för att kolla att den håller jämn temp, så snart kan den fyllas. Hoppas bara tjejen skickar äggen bra så att de håller! Jag har ju betalat 20:-/st för dem och sedan 90:- i frakt (rekommenderat). Pengarna är överförda förra veckan och hon har inte hört av sig än men jag tror att jag kan lita på henne :-)


Har ju fortfararnde hemuppgiften kvar till kamerakursen på fredag men orkar bara inte tänka på det just nu, det är ju mååånga dagar kvar till fredag eller hur? ;-)


På lördag är det jobbkurs, då ska jag upp till Huddik och lära mig mer om att dra ut tänder och tandsjukdomar. Min underbare man sjussar mig på morgonen och hämtar mig sedan på eftermiddagen då vi far vidare till sundsvall och tar in på hotell till söndagen. Minna ska vara hos farmor undertiden, vi bara måste vara friska tills dess!!!


Svängde förbi och hämtade mina nya glas till glasögonen igår efter jobbet, är inte alls nöjd :-( ser precis lika dåligt på höger öga, och det var ju därör jag gick dit...vänster är jätte bra styrka men det var det innan också, måste såklart prata med dem men det är ju så jobbigt att klaga när de är så trevliga och billiga, med ändå kan ju inte kasta bort 1500:- på glas som inte är ett dugg bättre än mina gamla!


Lite mildare väder har vi fått, några minusgrader bara, men det är fortfarande över tio minus på nätterna. Vill bli frisk och få vårväder så jag kan börja bygga voljär och hönsgård, ja just ja vill ha pengar oxå så jag har råd ;-)

Har lagt undan en slant som ska brännas i mars då karln och jag drar till ullared :-) Skoj!!! 

Snart dags att pallra sig ut med hunden, har ingen lust att klä på vare sig mig eller unge eller hund, tror jag väntar en stund till....;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se