ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Förkylt

Av Linda - 12 oktober 2010 21:17

Här hemma är det förkylt, Minna e snorig och jag fick ont i halsen inatt och har panndunk.


Tänkte mest blogga lite om helgen som varit, i söndags var vi åter på babaysim och denna gång var det den ordinarie "läraren" (hon var sjuk första gången), jag var jätte besviken då vi endast repeterade sånt som Minna redan kan.

Jag vet att man ska skynda långsamt men jag e inte redo att kasta ut 1400:- för 7 gånger 30 min på att bara repetera! Dessutom gjorde vi sånt som vi gjorde när hon gick första kursen = helt meningslöst.

Om det fortsätter kommer jag att skolka och åka på återsim istället för där lär vi oss mkt mer!!

Det enda positiva denna söndag var att min ömma rygg gillade det 38 gradiga avttnet och mjuknade upp lite.


Innan simmet i söndags var jag på loppis, det var massa folk och jag fyndade ramar för ynka 10:-/st :-) De kommer att passa bra när det blir dags att sköta inredningen här hemma!

Dessutom fyndade jag dessa märkliga tavlor som jag bara föll pladask för:

(och priset på 15:-/st var inte fel det heller :-)

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se