ridgebacklover

Alla inlägg under juni 2010

Av Linda - 8 juni 2010 15:13

Men jag hinner ju inte uppdatera bloggen så ofta som jag vill!!!

Hmmm :-(


Nu gör jag ett försök, i lördags var jag på uppsala street fest, det var lite marknad och minitivoli, självklart dök jag på "krokarna" och plockade upp 5 fina nallar till Minna :-)

Jag träffade Evve och hennes barn och vi hade det trevligt.

I söndags blev det loppis*2 och sedan var jag och syrran o hälsade på farfar på sjukan, vilket skämt det va att hitta dit!!!

Vi letade efter honom i typ 40minuter och alla var så jäkla ohjälpsamma....när syrran gått in och kikat på två sjuka tanter utan resultat skrattade jag så tårarna sprutade.

Tillslut hittade vi honom och då kunde jag ju bara stanna en kvart och sedan jogga bort till babysimmet!


På kvällen hade vi sällskap av Samuel och hans flickvän och vi spelade kort in på natten.

Igår var jag på gränby med grannen och hennes dotter, jag hittade lite kul på HM, och så träffade jag på mamma av en slump.

Trevligt trevligt!


Idag har gräsmattan blivit klippt och lite andra "måsten", och resten av veckan blir det jobb.


Jag ska börja tjata på M nu om att laga poolen och sedan sätta upp den, för ju tidigare den kommer upp desto snabbare kanske de blir varm så vi kan bada.


Jag ska försöka få till en bild på tivolivinsterna vid tillfälle.



Av Linda - 4 juni 2010 21:38

dagarna går verkligen i ett!


Vi lyckades väl inte så jätte bra med att göra Matilda helt blond men fick lite tips av min frisör så nu får hon försöka på egen hand :-)


Jag har nu testat två olika vagnar, kommer ni ihåg hello kitty?? den va värdelös :-/, sen köpte jag en quinny och va sååå nöjd, det e jag inte längre :-/....hur många vagnar ska jag behöva prova, det verkar inte finnas någon som funkar för mig!

Den ska vara bekväm för Minna att sitta och att ligga o sova i, så pass liten att den kan stå i ena hörnet av skuffen så akili får plats i den andra och ha så pass bra hjul att man kan dra den på grus....mission impossible verkar det som!!! Jag har hittet en som jag tror funkar, och såg att en vän till mig köpt en sån till sin son, hon verkar jätte nöjd, problemet där e priset!! den e svindyr och jag har inga pengar!

snacka om i-lands problem!! :-P


Jag har jobbat i slutet av denna vecka och det har varit att göra hela tiden, jätte skoj!! Fast jag ska inte ljuga om att jag längtar lite tills vi börjar med sommartiderna.


Imorgon är det barnloppis och det tänkte jag åka på, sedan åker jag nog ner på stan och träffar en kompis och går på streetfestival på stan.


På söndag e det babysim igen, och innan ska jag och syrran hälsa på farfar som tyvärr inte mår så bra och är kvar på sjukhuset :-( :-(


Idag har vi bugge på besök, vi har grillat kött och så tänkte vi försöka grilla vattenmelon snart till efterrätt, serverat med lite glass, vi får se hur det smakar!!!





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards