ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Ultraljud!!

Av Linda - 18 februari 2009 17:38

Idag har M och jag varit på ultraljud....det va sååå häftigt!!


Man såg hur grodan (vårt smeknamn) vinkade och vände sig, och hur hjärtat slog.

Barnmorskan hittade inga fel någonstans och det känndes såklart jätte skönt!


Jag trodde jag var i början på v 19 med bf 18juli men tji fick jag...tydligen e jag i v16+5 och har fått bf......31 juli, känns datumet igen??? hahaha, att grodan tittar ut just då e väl inte så troligt men ändå otroligt att hon sa just det datumet ;-)


Efter ultraljudet träffade jag mamma och Liam och vi var och såg Bolt på bio, jag tror Liam tyckte den va jätte bra för han satt som förstenad hela filmen igenom :-)

Jag gillade den jätte mkt, den var rolig!


Här kommer två bilder på grodan, en från sidan och en när den har ryggen vänd mot "kameran"!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - Lördag 12 maj 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - Lördag 12 maj 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se