ridgebacklover

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

En "vanlig" dag på jobbet....

Av Linda - 22 oktober 2008 20:56

....idag har jag blivit sååå utskälld!!

Snacka om att vi får träffa riktiga orginal på jobbet!!


Konversationen följer nedan:

En kvinna kommer in till jobbet med sin hund (hon har aldrig varit hos oss tidigare)

kvinnan:Jag vill beställa tid för min hund

jag: vad gäller det för ngt?

hon: Det vet väl inte jag, det e ju därför jag vill träffa en veterinär!!

jag: (jääätte trevligt) vad har hunden för symtom?

hon: han kissar blod

jag:vi har en tid kl 16 idag

hon: vad kostar det

Jag: Det beror på vad det är för något, jag kan ju misstänka en uvi eller möjligen prostatit, men ett urinprov kommer vi behöva, så ca 700:-

hon: jag måste ringa ett samtal.....och går iväg


efter en stund kommer hon tillbaka och frågar M efter mig, jag kikar fram och då skriker hon:

Jag tolererar inte att du diagnostiserar min hund över disk, det har du ingen rätt att göra..DU ÄR RECEPTIONIST

jag: jag har INTE diagnostiserat din hund

hon: jo du sa att han hade uvi eller prostatit

jag: nej jag misstänkte att han hade det

hon (helt hysterisk) DU HAR INGEN BEFOGENHET TILL DET, jag jobbar som receptionist under läkare och JAG får inte ge några råd!!!

M: hon är faktiskt djursjukvårdare och har rätt till det!

hon: stirrar mig i ögonen och skriker HAR DU RÄTT ATT MISSTÄNKA ATT MIN HUND HAR UVI?

jag: JA

hon: DET VÄRSTA JAG HÖRT och stormar ut.


Vilken idiot!!! 

Det tråkiga är att även om man har 20 super underbara gulliga djurägare, så räcker det med en sån här människa för att resten av dagen ska bli upp och ner!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 12 maj 2018 23:55

Hehe, läste precis inlägget innan och såg mina planer för detta år, Trix och jag tävlade startklass i januari och vi VANN med riktigt höga poäng. Så uppflytt till klass 1-check Vi tog vår mästartitel för tre veckor sedan - check Känns all...

Av Linda - 12 maj 2018 23:52

Ja nu var det länge sen igen! Vi har sommar!!! Heeeeelt sjukt väder just nu! Högsommarvärme i maj, värmebölja med 25-30 grader. Man märker att nauren har lite svårt att hänga med, all grönska exploderar och vitsippor trängs med gullvivor och rabatt...

Av Linda - 30 december 2017 10:27

Så var det snart dags att träda in i 2018 och det gör jag med glädje. 2017 kan med glädje gå och gräva ner sig och blekna bort, vilket skitår!!! Kör väl en sammanfattning för visst finns det väl några små ljusglimtar?? ;) Året firades in på Fue...

Av Linda - 24 augusti 2017 23:39

Den fortsatta sommaren fanns det inte mkt att skriva om, den tillbringade jag i en konstant smärta, olik ngt jag någonsin upplevt! Att ligga i en solstol blev en vana, inte kunna sitta, mm mm att ha ständig värk, ofattbar värk som det bara var at...

Av Linda - 21 juli 2017 23:34

Jaha ja, nu vart det sådär länge sedan igen... borde ju ha all tid i världen men nu är det orken och lusten som tryter! För två veckor sedan fick jag äntligen träffa ryggkirurgen, en ordentlig utredning och det blev bestämt att v34 blir det opera...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ridgebacklover med Blogkeen
Följ ridgebacklover med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se